Reviews

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten van onze diensten vinden? Je leest hun reviews hieronder! Wil je zelf een beoordeling plaatsen? Dat kan! We vinden het leuk om te lezen hoe onze klanten onze service hebben ervaren. En als het nodig is leren we er natuurlijk graag van.

Gemiddelde waardering

5 out of 5 stars (based on 12 reviews)

Top, nu nog resultaat!

29 oktober 2018

De samenwerking vond ik super, kleine aanpassingen wordt niet moeilijk over gedaan en het CV was binnen de afgesproken termijn klaar. Het resultaat is een zeer verzorgd en mooi CV, dus super! Nu nog de nieuwe job.

Leon

Wauw

11 oktober 2018

Na 15 jaar bij dezelfde baas te hebben gewerkt, is er wel wat veranderd op de banenmarkt. Mijn oude cv was echt niet meer bruikbaar. Via een Sterk CV heb ik mijn CV op laten maken en het werkt geweldig! Een mooi en strak CV met de perfecte hoeveelheid gegevens. Met ingang van december heb ik een nieuwe baan. Dankjewel voor de prettige samenwerking, echt super.

GvZ

Geweldig en resultaat.

11 september 2018

Mijn cv laten herschrijven in een nieuw lay-out. Ik was echt enorm verrast met het resultaat. Vond het een fijne samenwerking met Sterk cv. Ben ook gelijk uitgenodigd en heb nu een baan. Thanks.

Bobby

Geweldig resultaat!

29 juni 2018

Mijn CV en mijn brief laten herschrijven door SterkCV en een mooie nieuwe lay-out uitgezocht. Het resultaat mag er zijn! Mijn CV en brief springen er nu weer uit. Ik werd meteen uitgenodigd op gesprek en heb inmiddels een andere baan!

Hilda

Service en resultaat

2 mei 2018

Na een lange tijd mijn oudbollige CV gebruikt te hebben was het tijd voor iets anders. Maar hoe ga je anno 2018 een onderscheidende CV in elkaar zetten. Toen ben ik bij SterkCV terechtgekomen. Het resultaat mag er wezen. Duidelijk, strak en onderscheidend.

Randy

Met een CV van SterkCV maak je het verschil op de grote stapel!!!

9 maart 2018

Na heel wat sollicitaties en afwijzingen verder er voor gekozen een CV van SterkCV aan te schaffen. En met resultaat! Met dit CV mocht ik nog dezelfde week bij zelfs twee bedrijven op gesprek. Bij een van de twee bedrijven ben ik nu met veel plezier werkzaam! Een aanrader dus!

Miriam

Echt een aanrader

13 februari 2018

Mijn CV is echt flink opgepimpt door SterkCV! Het is overzichtelijker geworden, goed leesbaar en erg ‘catchy’ met een mooie lay-out! Knap staaltje werk en snelle service! Ik krijg er zin van om te gaan solliciteren!

CJ

Persoonlijk én Professioneel

4 januari 2018

Als zelfstandig ondernemer is het net zo goed belangrijk om een sterk CV te hebben. Mijn profiel CV is krachtig en verhalend geworden. Precies passend bij mij en mijn missie. Ik ben erg blij met deze ‘extra’ op mijn website.

Sandra Niezink

Fantastisch

3 januari 2018

Zonder de hulp van STERKCV zou mijn huidige werkgever mij nooit gevonden hebben, laat staan uitgenodigd hebben voor een gesprek en ik ben zelfs aangenomen! Ik had namelijk helemaal geen relevante werkervaring of opleiding. Terwijl ik daar na 4 maanden nu zelfs de eerste ben die binnen zo’n korte tijd zowel een vast contract als een promotie gekregen heeft.

Ed van E.

CV valt op

27 december 2017

Ik hoor van veel mensen dat mijn CV er heel goed uit ziet en dat meteen duidelijk is wat ik te bieden heb. Hiermee zal ik zeker positief opvallen in de stapel cv’s

Frank

top

Jouw privacy

STERKCV hecht veel waarde aan jouw privacy; je gegevens zijn dan ook gegarandeerd veilig bij ons. Klik op de button hiernaast om je privacy instellingen te bekijken of aan te passen.

Bekijk onze Privacy Policy | Sluit
Mijn privacy instellingen