Sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief

Hulp nodig bij je zakelijke brief?

 

Moet je een sollicitatiebrief schrijven, een motivatiebrief of een andere zakelijke brief schrijven? Met een sterke sollicitatiebrief bij je professionele cv maak je de voorsprong op andere kandidaten nóg groter. Ben je zelf niet zo goed met tekst? Geen probleem!

STERKCV schrijft voor jou een perfecte sollicitatie- of motivatiebrief, zodat jouw kwaliteiten er echt uit springen. Hiermee wordt de kans dat je op gesprek mag komen aanzienlijk groter.

Man en vrouw aan tafel in een zakelijk gesprek terwijl de vrouw documenten doorneemt. Zakelijke brief schrijven moeilijk? Laat een sollicitatiebrief schrijven of een motivatiebrief schrijven en kies voor een aantrekkelijke opmaak voor je sollicitatiebrief

Een sollicitatiebrief schrijven?
Prikkel de aandacht van de lezer!

Een goede sollicitatiebrief schrijven is vaak nog een hele opgave. Je moet de juiste woorden vinden waarmee je de aandacht van de lezer weet te prikkelen. Daarnaast moet je hem uitnodigen verder te lezen.

STERKCV is gespecialiseerd in het schrijven van uitnodigende teksten. Door onze jarenlange kennis en expertise op dit gebied weten we waaraan een brief moet voldoen om positief op te vallen.

 

Laat een professional je brief schrijven

 

Tenzij je solliciteert naar een baan als tekstschrijver of journalist, is het geen enkel probleem om hulp in te schakelen bij het schrijven van je motivatiebrief. Sterker nog: daarmee laat je juist zien dat je er serieus voor gaat en niets aan het toeval wilt overlaten.

Om een goede directeur / manager / werknemer te zijn, hoef je geen topteksten te kunnen schrijven. Maar om die baan te krijgen, is het wel belangrijk dat direct duidelijk is wat jouw toegevoegde waarde is en waarom jij dé perfecte kandidaat bent. Ga voor die baan en zet ons aan het werk om jouw motivatie sterk te verwoorden. Voor € 145,- schrijven wij voor jou een ijzersterke sollicitatiebrief.

Bestel nu je sollicitatiebrief en je ontvangt hem binnen 2 werkdagen in je mailbox!

JA, schrijf voor mij een overtuigende sollicitatiebrief!

Kies voor dezelfde opmaak voor je sollicitatiebrief als je voor cv

Kies ervoor je sollicitatie- of motivatiebrief te versturen in dezelfde layout als je cv. Bij alle cv layouts van STERKCV kun je een bijpassende opmaak voor je zakelijke brief bestellen. Op die manier weet je zeker dat je een professionele indruk maakt!

 

top

Jouw privacy

STERKCV hecht veel waarde aan jouw privacy; je gegevens zijn dan ook gegarandeerd veilig bij ons. Klik op de button hiernaast om je privacy instellingen te bekijken of aan te passen.

Bekijk onze Privacy Policy | Sluit
Mijn privacy instellingen