Profielschets

Een pakkende pitch nodigt uit

De zoektocht naar de juiste kandidaat is voor selecteurs vaak een pittige klus. Zie in die enorme stapel cv’s maar eens de juiste kandidaat te vinden.

Je maakt het ze al een stuk makkelijker door je cv te laten beginnen met een prettig leesbare profielschets of personal pitch. Hierin vertel je in een notendop waarom jij dé geschikte kandidaat bent voor die ene fantastische droombaan.

Hand met pen. Pakkende pitch nodig? Laat een inleiding schrijven als profiel voor je cv

Pakkende pitch

Een inleiding schrijven voor je cv is vaak nog een hele opgave. Je moet de juiste woorden vinden waarmee je de aandacht van de lezer weet te prikkelen. Daarnaast moet een pitch ook nog uitnodigen om verder te lezen.

STERKCV is gespecialiseerd in het schrijven van pakkende teksten. Door onze jarenlange kennis en expertise op dit gebied weten we waaraan een pitch moet voldoen om positief op te vallen.

Een profielschets laten schrijven

Laat je door ons jouw cv herschrijven, dan vind je op de eerste pagina jouw eigen, sterke pitch terug. Deze hebben wij voor jou op maat geschreven.

Ben je al tevreden met je huidige cv, maar wil het nog niet lukken met het schrijven van een pakkende pitch? Geen probleem! Je kunt het (her)schrijven van jouw profielschets ook los bestellen. Al voor
€ 59,95 schrijven wij op basis van jouw cv een professionele profielschets die de aandacht van de lezer positief weet te prikkelen.

Na ontvangst van jouw bestelling en je cv gaan wij voor je aan de slag. Binnen 2 werkdagen ontvang je vervolgens jouw persoonlijke profiel voor je cv in je mailbox.

Kies een professionele layout voor je cv

Met een aantrekkelijke en overzichtelijke cv layout zorg je al direct voor een voorsprong op de concurrentie. Ben je zelf niet zo grafisch aangelegd? STERKCV heeft een assortiment professionele cv layouts, waarin je de gegevens uit je eigen cv gemakkelijk verwerkt. Je hebt dus geen ingewikkeld ontwerpprogramma nodig, maar je kunt direct zelf aan de slag!

Wil je het sjabloon liever door ons laten invullen met de gegevens uit jouw cv? Dat kan ook, je geeft het heel eenvoudig aan in het bestelproces.