CV layout laten invullen

Laat je cv opstellen en bespaar tijd en moeite!

Ben je zelf niet zo handig met Word of heb je er de tijd niet voor? Laat dan door ons jouw cv opstellen in de cv layout van jouw keuze. Op die manier bespaar je tijd en moeite en kun je jezelf met andere zaken bezighouden, zoals het voorbereiden van het sollicitatiegesprek.

Bovendien ben je dan altijd verzekerd van een professioneel en overzichtelijk cv in een aantrekkelijke layout naar keuze. Overtuigd? Kies dan voor ‘cv layout laten invullen‘. Bestellen gaat heel eenvoudig: maak je keuze uit een van onze aantrekkelijke cv layouts, upload je cv en profielfoto en plaats je bestelling. Vervolgens gaan wij aan de slag met jouw cv opstellen.

Juichende man in strandstoel met laptop op schoot. CV opstellen teveel gedoe? Bespaar tijd en kies voor gemak bij je cv maken in Word: laat ons jouw cv opmaken

Je cv kant-en-klaar in je mailbox

Heb je je bestelling geplaatst voor cv laten opmaken, dan gaan wij direct na ontvangst van de betaling en jouw documenten voor je aan de slag met het invullen en professioneel opmaken van jouw cv. Binnen 2 werkdagen ontvang je vervolgens jouw nieuwe, sterke cv kant-en-klaar in je mailbox.

Voeg een pakkende profielschets toe

Ben je tevreden met je huidige cv, maar heb je nog geen profielschets of kan deze wel wat sterker? Bestel een pakkende profielschets op maat en je cv wordt nog sterker!

Wat houdt de cv invulservice in?

  • De tekst uit je eigen cv maken wij perfect op in een cv layout naar keuze.

  • Wij snijden je foto bij en verwerken deze in het door jou gekozen cv-sjabloon.

  • Je ontvangt je nieuwe cv als Word document en je kunt deze dus zelf bewerken.

  • Daarnaast ontvang je je cv als PDF document dat je direct kunt gebruiken voor je sollicitatie.

  • Kies je voor de cv invulservice? Vanaf € 54,95 heb je al een kant-en-klaar cv in je mailbox.

  • Bij ieder cv-sjabloon kun je een bijpassend sollicitatiebrief-sjabloon bestellen.

  • Na ontvangst van de bestelling en jouw documenten gaan wij direct voor je aan de slag.

  • Levering: binnen 2 werkdagen heb je jouw nieuwe cv in je mailbox.

Wil je dat wij jouw cv opstellen in een cv layout naar keuze? Heel slim, dan kun jij je alvast focussen op het sollicitatiegesprek!