CV layout downloaden

Wil je de kans vergroten dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Geef je cv dan een nieuwe look en kies voor een professionele cv layout. Met een cv sjabloon van STERKCV maak je heel eenvoudig een overzichtelijk en aantrekkelijk cv, waarmee je al direct een voorsprong hebt op de andere sollicitanten.
Actie: de hele maand juli ontvang je 20% korting op een cv layout! Gebruik hiervoor kortingscode STERK20.

Kies een cv template in de kleur die bij je past:

Overzichtelijke opmaak

Ga jij voor een zakelijke look voor je cv, of past een creatieve layout beter bij je? In onze webshop vind je voldoende stijlen om je cv de look te geven die het best bij je past: zakelijk, modern, creatief, minimalistisch, speels of strak. Voor ieder wat wils!

Daarbij is iedere cv template voorzien van een overzichtelijke opmaak en is bovendien zo ingedeeld, dat de belangrijkste informatie gemakkelijk te vinden is. Je hoeft zelf dus ook niet na te denken over welke informatie je waar moet neerzetten: dat hebben wij al voor je gedaan. Zo maken we het niet alleen jou gemakkelijk, maar ook de selecteur die jouw cv uiteindelijk moet beoordelen!

Bijpassende sollicitatiebrief layout

Kies je daarnaast ook voor een sollicitatiebrief layout in dezelfde stijl als je cv, dan val je zeker op in de stapel. En dat niet alleen, het staat ook nog eens super professioneel! Wedden dat je hier een compliment over krijgt? 😉

Een professioneel cv format in Word

Je ontvangt het sjabloon als Microsoft Word-document en de gegevens uit je eigen cv verwerk je hier gemakkelijk in. Je hebt dus geen ingewikkeld ontwerpprogramma nodig, maar je kunt direct zelf aan de slag! Wil je het cv sjabloon liever door ons laten invullen met de gegevens uit jouw cv? Dat kan ook, je geeft het heel eenvoudig aan in het bestelproces.

Ontvang je download direct in je mailbox

Na het afronden van de betaling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een download button, waarmee je je cv layout kunt downloaden. Open deze op je computer in Word en je kunt er direct mee aan de slag!