CV layout downloaden

Wil je de kans vergroten dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Geef je cv dan een nieuwe look en kies voor een professionele cv layout. Met een cv sjabloon van STERKCV maak je heel eenvoudig een overzichtelijk en aantrekkelijk cv, waarmee je al direct een voorsprong hebt op de andere sollicitanten.

Kies een cv template in de kleur die bij je past:

Overzichtelijke opmaak

Ga jij voor een zakelijke look of past een creatieve layout beter bij je? Iedere cv template is voorzien van een overzichtelijke opmaak en is bovendien zo ingedeeld, dat de belangrijkste informatie gemakkelijk te vinden is. Kies je ook een layout voor een sollicitatiebrief in dezelfde stijl als je cv, dan val je zeker op in de stapel. Wel zo professioneel!

Direct aan de slag met een professioneel cv format in Word

Je ontvangt het sjabloon als Microsoft Word-document en de gegevens uit je eigen cv verwerk je hier gemakkelijk in. Je hebt dus geen ingewikkeld ontwerpprogramma nodig, maar je kunt direct zelf aan de slag! Wil je het cv sjabloon liever door ons laten invullen met de gegevens uit jouw cv? Dat kan ook, je geeft het heel eenvoudig aan in het bestelproces.