Over ons

Over ons

 

STERKCV werkt samen met een team van professionals om van jouw cv een sterk cv te maken, waarmee je positief opvalt bij potentiële werkgevers. Onze grafisch vormgevers ontwerpen aantrekkelijke en overzichtelijke layouts waardoor je cv opvalt in de stapel.

Onze tekstschrijvers zijn universitair geschoold en ze beheersen de Nederlandse taal bovendien uitstekend. Ze weten tot slot door hun jarenlange ervaring waaraan een cv moet voldoen om de essentie van jou als kandidaat direct zichtbaar te laten zijn.

Handdruk. Over STERKCV | een cv dat voor je werkt

 

Onze missie

 

Bij STERKCV geloven we dat een helder, persoonlijk én onderscheidend cv één van de belangrijkste middelen is bij het bereiken van een droombaan. Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we bovendien precies waar een cv aan moet voldoen om de aandacht van een selecteur positief te prikkelen.

We zijn dan ook specialist in het schrijven van heldere, pakkende teksten en het ontwikkelen van professionele cv layouts voor iedereen die zich sterk wil profileren op de arbeidsmarkt.

 

Kortom, onze missie is zorgen dat jij wordt aangenomen voor jouw droombaan!

 

Onze klanten over STERKCV


Zonder de hulp van STERKCV zou mijn huidige werkgever mij nooit gevonden hebben, laat staan uitgenodigd hebben voor een gesprek. En ik ben aangenomen!

5,0 rating

– Ed van E, accountmanager

Na heel wat sollicitaties en afwijzingen er voor gekozen een CV van SterkCV aan te schaffen. Ik mocht nog dezelfde week bij zelfs twee bedrijven op gesprek. Bij een van de twee bedrijven ben ik nu met veel plezier werkzaam! Een aanrader dus!

5,0 rating

– Miriam, directiesecretaresse


Mijn CV is overzichtelijker geworden, goed leesbaar en erg ‘catchy’ met een mooie lay-out! Knap staaltje werk en snelle service! Ik krijg er zin van om te gaan solliciteren!

5,0 rating

– CJ, psycholoog

Lees alle reviews

top

Jouw privacy

STERKCV hecht veel waarde aan jouw privacy; je gegevens zijn dan ook gegarandeerd veilig bij ons. Klik op de button hiernaast om je privacy instellingen te bekijken of aan te passen.

Bekijk onze Privacy Policy | Sluit
Mijn privacy instellingen